Fietsenstalling

Er zijn fietsenrekken geplaatst in de fietsenstalling. Nu de beschikbare ruimte van de centrale fietsenstalling optimaal is ingedeeld worden fietsen uitsluitend nog geplaatst in een van de aanwezige fietsenrekken. De loopruimte dient dan ook vrij en toegankelijk te blijven, dus geen fietsen of andere transportmiddelen elders plaatsen.

We zijn ook gestart met het vinden van een passende oplossing voor het fietsen transport naar straatniveau. De elektrische fietsen zullen in het vrijgekomen linker deel naast de stalen toegangsdeur in de stallingsruimte een eigen plek toegewezen krijgen.

De vrijgekomen container ruimtes op de begane grond komen dan beschikbaar voor stalling van scootmobielen en alleen als er dan nog plaats voor is, ook voor scooters. Al deze voorzieningen zijn alleen voor de bewoners. Het gebruik van de personenlift om scootmobielen op de lift etages te parkeren is dan niet langer noodzakelijk.

Om voldoende capaciteit te behouden is het stallen van de fiets in de eigen berging gewenst, zeker voor fietsen die minder vaak gebruikt worden. De indeling van de centrale fietsenstalling is afhankelijk van het aantal aanvragen en toewijzingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *